Συνεργασίες

Χορηγοί

Η έναρξη δραστηριοτήτων του οργανισμού Ashoka στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε χάρη στην υποστήριξη των:


 The Hellenic Initiative- είναι ένας παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός με όραμα την ενεργοποίηση των Ελλήνων της Διασποράς και των Φιλελλήνων ανά το κόσμο, προκειμένου να επενδύσουν στο μέλλον της Ελλάδας. Οι δράσεις της Ελληνικής Πρωτοβουλίας επικεντρώνονται στην ανακούφιση των οικονομικά αδυνάτων από τις συνέπειες της κρίσης, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αλλά και τη γενικότερη οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

 


Robert Bosch Stiftung- 
Η Bosch Stiftung Robert είναι ένα από τα σημαντικότερα γερμανικά ιδρύματα που σχετίζονται με τις ιδιωτικές εταιρείες και διαχειρίζεται η φιλανθρωπικά ζτητήματα για πάνω από 50 χρόνια. Το ίδρυμα χωρίζεται σε τομείς για να μπορεί να υποστηρίζει και να λειτουργεί τα προγράμματα ενίσχυσης που αναλαμβάνει.

 

 

Pro-Bono Συνεργάτες:

 Η Accenture αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων σε θέματα στρατηγικής, συμβουλευτικής, ψηφιακών μέσων, τεχνολογίας και λειτουργιών. Συνδυάζοντας μοναδική εμπειρία και εξειδικευμένες δεξιότητες σε περισσότερους από 40 κλάδους και σε όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες -υποστηριζόμενη από το μεγαλύτερο delivery network στον κόσμο- η Accenture δραστηριοποιείται στο σημείο τομής των επιχειρήσεων με την τεχνολογία, με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να δημιουργήσουν βιώσιμη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (stakeholders). 

 

Υlios- Για πάνω από 25 χρόνια η εταιρεία παρέχει συμβουλές σε μεγάλους διεθνείς ομίλους όσο και σε θεσμικά όργανα στην Γαλλία και στην Ευρώπη. Υποστηρίζει τους πελάτες της με την συνεχή ανανέωση των εννοιών και των μεθόδων της στρατηγικής που χρησιμοποιεί, ώστε να μπορέσουν να οικοδομήσουν οράματα με ασφαλή τροχιά υλοποίησης.

 

 Valuecom- είναι μια δημιουργική διαφημιστική εταιρεία, η οποία διοικείται από μια ομάδα επαγγελματιών με διαφορετική διεπιστημονική εξειδίκευση και υπόβαθρα. Η εταιρεία αναπτύσσει ιδέες ώστε να δημιουργεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία για την μάρκα.

 

 

StirixisΗ Stirixis είναι η διεθνώς βραβευμένη εταιρία που ορίζει την επιχειρησιακή στρατηγική, σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαχειρίζεται επαγγελματικά concepts στους τομείς του retail, τουρισμού, εστίασης και εργασιακών χώρων. Από το 1996 μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει ολοκληρώσει περισσότερα από 500 έργα για πελάτες της σε 22 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και σήμερα έχει γραφεία στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Βουκουρέστι.

 

 

Souriadakis Tsibrisείναι μια δυναμική και ανταγωνιστική ελληνική δικηγορική εταιρεία. Οι δύο έμπειροι συνεργάτες συνδυάζουν την εμπειρογνωμοσύνη τους και των αντίστοιχων ομάδων σε διάφορους ακαδημαϊκούς τομείς δημιουργώντας ένα οσχυρό δικηγορικό γραφείο. 

 

 

 Υποστηρικτές:

Το The People’s Trust είναι ένας ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος μη- κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας μέσα από την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ο οργανισμός υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, παρέχοντας οικονομική αρωγή μέχρι το ποσό των €10.000 και υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Επιδίωξη του The People’s Trust είναι να βοηθήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις. 

 

Boehringer Ingelheimείναι ένας παγκόσμιος όμιλος εταιρειών που αγκαλιάζει πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς καικοινωνίες. Η Boehringer Ingelheim είναι μία από τις ηγετικές παγκοσμίως φαρμακευτικές εταιρείες. Με έδρα το Ingelheim, Γερμανία, δραστηριοποιείται παγκοσμίως με 146 θυγατρικές.Η εταιρεία επιδιώκει να ενισχύσει την οικονομική και κοινωνική ευημερία των χωρών και κοινοτήτων όπου δουλεύει.

 

 

SAP-Η SAP είναι στην καρδιά της σημερινής τεχνολογικής επανάστασης. Με έδρα στο Walldorf της Γερμανίας, η SAP SE είναι η πρωτοπόρος εταιρεία στην αγορά εταιρικών εφαρμογών και λογισμικού. Η SAP βοηθάει τις επιχειρήσεις να εξαλείφουν την πολυπλοκότητα, να δημιουργούν ευκαιρίες και να ανταπεξέρχονται στον ανταγωνισμό.

 

 

Κοινοφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση-είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό τη συνέχιση της κληρονομιάς και της αφοσίωσης του Ιωάννη Σ. Λάτση στην υλοποίηση κοινωφελών έργων. Το Ίδρυμα σχεδιάζει, διαχειρίζεται και χρηματοδοτεί προγράμματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων. Bosch-Ο Όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως οργανισμούς στο τομέα της τεχνολογίας και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Οι δραστηριότητές του, διακρίνονται σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: Λύσεις Κινητικότητας, Βιομηχανικής Τεχνολογίας, Καταναλωτικά Αγαθά, και Ενέργειας και Τεχνολογίας Κτίριο .Στον όμιλο περιλαμβάνονται περίπου 440 θυγατρικές και περιφερειακές επιχειρήσεις σε 60 χώρες.

 


Inform-είναι ένας όμιλος εταιρειών όπου απρόσκοπτα προσφέρουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα διαχείρισης και επεξεργασίας πληροφοριών σε έντυπη ή μη μορφή. Με 116 χρόνια ιστορίας στο χώρο, ο ΛΥΚΟΣ απολαμβάνει τη φήμη της αξιοπιστίας, της εμπιστοσύνης και της καινοτομίας με πελάτες σε πάνω από 50 χώρες.