Συνδεθείτε/ Επενδύστε

Online δωρεές:

Μπορείτε να μας υποστηρίξετε με τη δωρεά σας, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας. Με την δική σας ενίσχυση, βοηθάτε να επενδύσουμε σε καινοτόμους κοινωνικούς επιχειρηματίες.

 

 

 

Ashoka Support Network 

Συμμετέχετε σε ένα ολοένα αυξανόμενο κίνημα για την κοινωνική αλλαγή σε όλο τον κόσμο.

Γίνετε μέλος στο Ashoka Support Network (Δίκτυο Υποστήριξης Ashoka):

Γίνετε μέλη μιας ομάδας επιτυχημένων επιχειρηματιών που προσφέρουν την υποστήριξή τους στον οργανισμό Ashoka οικονομικά, αλλά και μέσω στρατηγικής καθοδήγησης και συμβουλευτικής υποστήριξης των Ashoka Fellows.

Το Ashoka Support Network (ASN) είναι μια παγκόσμια κοινότητα με περισσότερους από 350 επιτυχημένους επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσσεων, με τους οποίους μοιραζόμαστε την πεποίθηση ότι οι επιχειρηματίες είναι οι πρωταρχικοί παράγοντες οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης. Τα μέλη του ASN είναι επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, επενδυτικοί και επιχειρηματικοί σύμβουλοι, τραπεζίτες,  κεφαλαιούχοι επενδυτές που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο συνδυάζοντας την επιχειρηματικότητα με την κοινωνική προσφορά.

Προνόμια Ashoka Support Network:

  • Αποκλειστική πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο  κοινωνικών επιχειρηματιών Ashoka, δυνατότητα συμμετοχής σε συμβουλευτικές επιτροπές και εργαστήρια, παροχή ατομικής συμβουλευτικής και καθοδήγησης στους Ashoka Fellows.
  • Συμμετοχή σε εκδηλώσεις παγκοσμίου βεληνεκούς
  • Ένταξη σε ένα δίκτυο επιτυχημένων επιχειρηματιών, το οποίο μπορεί να επιστρατευθεί για την ανάπτυξη νέων ιδεών τόσο στον κοινωνικό όσο και στον εμπορικό - επιχειρηματικό τομέα.
  • Προβολή επιχειρηματικής επωνυμίας/ονόματος της επιχείρησης στην ιστοσελίδα μας και ετήσια αναφορά (προαιρετικό)
  • Αποκλειστικό προωθητικό υλικό για ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας